Welkom bij Hizi Hair Wij zijn een keten van 34 moderne kapsalons, waar service en aandacht hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers knippen en kleuren volgens de mode van vandaag. Ze zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op productgebied, om uw haar in topconditie te houden en opvallend en mooi te stylen. Ons streven is een bezoek aan Hizi Hair zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u weer kunt genieten van mooi haar.Klik verder en ontdek alles waar Hizi Hair voor staat... This website is powered by easy2edit, webbased management tools.
easy2edit © 1995-2005 studio2
easy2edit version :
Full 7.27p
       
 
 
 
 
 

Vestigingen

Over Hizi Hair
Uw mening telt!
Nieuwsbrief
 
De nieuwe Hizi Hair Line winter '05/'06 is gelanceerd!
 

Hermes Riem Nieuwprijs

Google Map

Naar verluidt werden vandaag strafrechtelijke aanklachten ingediend tegen een man die vluchtte voor de politie tijdens een achtervolging door Monroe-wijken die eindigde in een dodelijke crash op een druk kruispunt op dinsdagmiddag.

Monroe politie meldde dat de verdachte grillig en gevaarlijk reed voordat de achtervolging begon. Voorkant en Toledo Sts. hoorde de motor van de pickup revving.

S. Monroe Jones Ave.

Hermes Riem Nieuwprijs

Hermes Riem Nieuwprijs

'Ik zag het hele ding,' Sgt. Moore zei. 'Het was bijna alsof ik het kon zien voordat het gebeurde.'

Getuigen van achter gele tape zagen de politie het tafereel onderzoeken. De tape maakte een groot vierkant dat zich uitstrekte voor Wendy's en tegenover S. Monroe.

Hermes Riem Nieuwprijs

Hermes Riem Nieuwprijs

Michigan State Police Detective Sgt. Marc Moore van de post Monroe ging richting Monroe St. vanuit de post op Jones om te Gucci Geldbörse Männer

Hermes Riem Nieuwprijs

De patrouilleofficier activeerde onmiddellijk de lichten en sirenes in een poging om het voertuig in te halen en te stoppen, Sgt. Ohanesian zei.

Staatspolitie onderzoekt het ongeval, terwijl de politie van Monroe het criminele aspect van de zaak onderzoekt. Het sheriff-kantoor van Monroe County heeft geholpen.

Hermes Riem Nieuwprijs

helpen bij de achtervolging. In een fractie van een seconde zag hij de kruising van de Cupp-auto, net als de pick-up erin sloeg en er minstens 30 voet op duwde.

'Hij raasde voordat de officier zelfs zijn sirene aanzette,' zei Sgt. Richard Ohanesian. 'De verdachte reed zo voordat de officier zelfs zijn auto in versnelling zette.'

langs tal van voertuigen Hermes Riem Nieuwprijs en voetgangers in de omgeving, Sgt. Ohanesian zei.

Hermes Riem Nieuwprijs

De verdachte, een man die vermoedelijk begin twintig was, werd onmiddellijk na de gewelddadige botsing die Diana Cupp, 59, van Monroe doodde in hechtenis genomen.

Hermes Riem Nieuwprijs

Hermes Riem Nieuwprijs

Hermes Riem Nieuwprijs

'Het is verontrustend,' zei Amanda Spooneybarger, die het Gürteltasche Gucci Damen

De pick-up reed tijdens de lunchpauze naar het oosten op W. Front St. en slaagde achteloos Gucci Herren Gürteltasche

De achtervolging ging verder door buurten en bereikte uiteindelijk zijn weg naar zuidwaarts S. Monroe St. Gregory Lilly stond op de hoek van Fifth St. toen hij de achtervolging voorbij zag gaan. 'Hij maakte een aanloop,' zei de heer Lilly. 'Hij stapte er gewoon op, toen hoorden we het.Het was een grote, luide knal, overal lag puin.'

De plaats van het ongeluk werd al snel een verzamelplaats voor rouwende familieleden die elkaar probeerden te troosten. Bubba Bezeau, de schoonbroer van mevrouw Cupp, probeerde de situatie duidelijk te maken.

achtervolging leidt tot dodelijke crash

Snelheid bij impact werd geschat op 60 tot 70 mph. De verdachte reed met een vrouwelijke passagier in een zilveren pick-up en reed op de kruising met het rode licht en het voertuig sloeg tegen de zijkant van de Ford Edge van mevrouw Cupp.

zie grotere kaart

ongeluk zag tijdens het rijden naar het noorden op S. Monroe St. 'Ze kwam uit Kroger en hij stopte niet eens. Hij vloog gewoon. '

Hermes Riem Nieuwprijs

Hermes Tas Roze

Riem Hermes Prijs

Gucci Umhängetasche Männer Schwarz
Iphone 6 Plus Hoesje Hermes

Gucci Tasche Neue Kollektion
Gucci Mini
Riem Van Hermes

Hermes Damestassen

Hermes Riemen

Gucci Umhängetasche Männer
Hermes Riem Bruin

Hermes Riem Zwart Heren

Bottega Veneta Roma Bag

Tas Hermes Himalayan

Gucci Umhängetasche Herren Gebraucht

Home / Hermes Riem Nieuwprijs